Kupiti sviđa mi se za facebook

Prikupite Facebook lajkove, brzo i jeftino – sa Social Media Daily! Molimo da odaberete svoj paket iz opcija za biranje paketa.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Želimo naglasiti da će komentari uvijek biti na engleskom jeziku osim ako niste drugačije naznačili.

Za ovu uslugu nije moguće namjestiti dnevni limit.
 
Uz nove fanove, Social Media Daily vam također može pružiti lajkove za postove (slike, videa itd.) na vašoj fan stranici. Ponudu vezanu za to možete pronaći iznad, na meniju, pod Facebook. Ako ste zainteresirani za flat rate ponudu lajkova za vaše postove koji su krojeni baš za vaše potrebe, molimo da nas kontaktirate!

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.
Social Media Daily tim
40 Facebook sviđa mi se
Vrijeme do početka: Ø 3 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: 2-3 days
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Posebne opcije, poput odabira vremena isporuke ili spola korisnika, dostupne su za za usluge koje se naplaćuju.
Odaberite vrijeme isporuke i dodatne opcije
Ograničenje na dan
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija
Cijena: 9,90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Dodatne informacije o Facebook lajkovima

Snimka zaslona Facebook fan stranice s označenim brojačem lajkova - Mi ne predstavljamo izričito Facebook ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?
Sve više tvrtki, umjetnika i običnih ljudi otkrivaju prednosti društvenih medija kao što je Facebook. Kako broj fan stranica raste, tako raste i konkurencija u borbi za najvažnijom prednosti: fanovima. Sa Social Media Daily možete povećati broj korisnika sa samo par klikova. Nove tvrtke posebno cijene naše usluge jer je učinak brži i financijski isplativiji od uobičajnog marketinga. A dugoročno? Ako imate pozadinu sa već utvrđenim fanovima od samog početka, podižete praćenost svog profila, dobivate mnogo više pregleda i ostvarujete nove Facebook lajkove.
 

Koristite našu Facebook marketinšku uslugu da unaprijedite svoju stranicu

Na Social Media Daily-u možete kupiti Facebook fanove po vrlo pristupačnim cijenama. Naša je usluga jednostavna i ekskluzivna. Imamo mnogo godina iskustva sa društevnim medijima i ovdje smo kako bismo vam pomogli da optimizirate svoje socijalne medije. Ponosni smo na to što pružamo dobre savjete. Naša je preporuka da uvijek redovito dodajete informacije i sadržaj koji je relevantan za vašu ciljanu skupinu. Zato što na Facebooku, ako ne stavljate redovito nove objave, nećete se pojavljivati u news feedu većine korisnika, iako možda imate velik broj fanova. Nema razloga da bude tako! Ne samo da se vidimo kao netko tko pruža nove Facebook fanove, nego i mnoge druge usluge, a sve iz istog izvora. Molimo da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za našu strategiju ili ako želite da vam postavimo i vodimo Facebook fan stranicu za vas. Želite li možda vidjeti više aktivnosti na vašoj Facebook fan stranici? Od nas možete kupiti lajkove ili možemo dijeliti vaše postove. Proučite malo našu online ponudu – sigurno smo da ćete naći nešto što vam odgovara. Rado ćemo za vas napraviti i individualnu ponudu.

 

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.