Kupiti sviđa mi se za facebook

Prikupite Facebook lajkove, brzo i jeftino – sa Social Media Daily! Molimo da odaberete svoj paket iz opcija za biranje paketa.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Želimo naglasiti da će komentari uvijek biti na engleskom jeziku osim ako niste drugačije naznačili.

Za ovu uslugu nije moguće namjestiti dnevni limit.
 
Uz nove fanove, Social Media Daily vam također može pružiti lajkove za postove (slike, videa itd.) na vašoj fan stranici. Ponudu vezanu za to možete pronaći iznad, na meniju, pod Facebook. Ako ste zainteresirani za flat rate ponudu lajkova za vaše postove koji su krojeni baš za vaše potrebe, molimo da nas kontaktirate!

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.
The Social Media Daily Team
Odaberi svoj paket:
Izabrani paket 100
100 lajkovi
Time to start: Ø 3 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-3 dana
Average time until order is completed (after start)
Cijena: 5.90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Dodatne informacije o Facebook lajkovima

Screenshot of a Facebook Fanpage with a marked likes counter  – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Što je ovaj proizvod?
Sve više tvrtki, umjetnika i običnih ljudi otkrivaju prednosti društvenih medija kao što je Facebook. Kako broj fan stranica raste, tako raste i konkurencija u borbi za najvažnijom prednosti: fanovima. Sa Social Media Daily možete povećati broj korisnika sa samo par klikova. Nove tvrtke posebno cijene naše usluge jer je učinak brži i financijski isplativiji od uobičajnog marketinga. A dugoročno? Ako imate pozadinu sa već utvrđenim fanovima od samog početka, podižete praćenost svog profila, dobivate mnogo više pregleda i ostvarujete nove Facebook lajkove.
 

Koristite našu Facebook marketinšku uslugu da unaprijedite svoju stranicu

Na Social Media Daily-u možete kupiti Facebook fanove po vrlo pristupačnim cijenama. Naša je usluga jednostavna i ekskluzivna. Imamo mnogo godina iskustva sa društevnim medijima i ovdje smo kako bismo vam pomogli da optimizirate svoje socijalne medije. Ponosni smo na to što pružamo dobre savjete. Naša je preporuka da uvijek redovito dodajete informacije i sadržaj koji je relevantan za vašu ciljanu skupinu. Zato što na Facebooku, ako ne stavljate redovito nove objave, nećete se pojavljivati u news feedu većine korisnika, iako možda imate velik broj fanova. Nema razloga da bude tako! Ne samo da se vidimo kao netko tko pruža nove Facebook fanove, nego i mnoge druge usluge, a sve iz istog izvora. Molimo da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za našu strategiju ili ako želite da vam postavimo i vodimo Facebook fan stranicu za vas. Želite li možda vidjeti više aktivnosti na vašoj Facebook fan stranici? Od nas možete kupiti lajkove ili možemo dijeliti vaše postove. Proučite malo našu online ponudu – sigurno smo da ćete naći nešto što vam odgovara. Rado ćemo za vas napraviti i individualnu ponudu.

 

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.