Facebook event marketing – Kupiti Facebook pozvani za događaj

Kao dodatak za sudionike događaje, Social Media Daily također nudi i pozivnice za vaše Facebook događaje. Te pozivnice će generirati i nekoliko novih sudionika kao dio naše usluge.

Možemo vam i pribaviti „moguće“ sudionike – ako ste zainteresirani, javite nam se!

Za usluge naših normalnih sudionika kliknite ovdje

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

Social Media Daily tim
Odaberi svoj paket:
Izabrani paket 400
400 Pozivnice za događaje
Vrijeme do početka: Ø 6 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: 4-6 dana
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Cijena: 9.90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija

Više informacija o pozivnicama za Facebook događaje

Oznaka na snimci zaslona prikazuje broj pozivnica za Facebook događaj - Mi ne predstavljamo izričito Facebook ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?

Kao Facebook korisnik možete stvarati događaje i pozivati svoje prijatelje. Teže je nego sa fan stranicama: iako svi fanovi stranice automatski dobivaju pozivnicu, ostali ljudi ne mogu biti dodani na događaj – ukoliko ne odete na svoj osobni profil i pošaljete pozivnice svojim prijateljima. Sa našom uslugom pozivnica za Facebook događaje možete kupovati nove „moguće“ sudionike brzo i jeftino. Na ovaj način doći ćete upravo do onih korisnika do kojih inače ne bi i na taj način si uštedjeti mnogo vremena. Tu uslugu nudimo kao dodatak našoj usluzi za sudionike Facebook događaja i ona će učiniti listu gostiju vaših događaja autentičnom. Uz to će povećati popularnost vašeg Facebook događaja i privući prave goste. Na sve to dobit ćete više sudionika događaja potpuno besplatno.

Slanje više pozivnica sa Facebook marketingom

Vi birate koliko pozivnica želite kupiti. Naša preporuka je da broj sudionika bude proporcionalan veličini vašeg planiranog događaja. Na taj način ostat ćete vjerodostojni svojim sudionicima. Ako niste sigurni koji paket izabrati, molimo vas da nam se javite.

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.