Kupiti Facebook pratitelji

Od Social Media Daily možete kupiti Facebook pratitelje za svoj profil. To su pratitelji vašeg privatnog Facebook računa. Za fan stranice imamo posebnu ponudu (pogledajte ispod).

Kao dodatak uz pratitelje dobit ćete i besplatne lajkove za već postojeće postove – do 5 postova, ovisno o količini narudžbe! Molimo da provjerite da li vam je na profilu omogućeno da se dodaju pretplatnici koji vam nisu prijatelji.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Također, možete odrediti limit po danu za nove pretplatnike. Neka ta brojka bude barem 10 korisnika po danu. Molimo koristite predviđeno polje.
 
Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Povećanje broja pratitelja u našoj ponudi ne ovisi o broju pratitelja koji dobijete (ili izgubite) prirodnim putem.
 
Ako imate fan stranicu na Facebooku, ova ponuda će vas također zanimati.  Možete dobiti nove lajkove za vašu fan stranicu ovdje.
 
Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.
Social Media Daily tim
100 Facebook pratitelji
Vrijeme do početka: Ø 12 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: 1-2 dana
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Posebne opcije, poput odabira vremena isporuke ili spola korisnika, dostupne su za za usluge koje se naplaćuju.
Odaberite vrijeme isporuke i dodatne opcije
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija
Cijena: 5,90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Više informacija o Facebook pratiteljima

Oznaka na snimci zaslona prikazuje brojač pretplatnika Facebook profila - Mi ne predstavljamo izričito Facebook ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?

I privatni Facebook korisnici stavljaju sadržaj koji žele podijeliti sa više ljudi, a ne samo sa svojim prijateljima. Facebook je zbog toga uveo opciju pretplatnika. Pretplatnici su u mogućnosti vidjeti javne postove, ali ne i korisnikov cijeli profil. Ova funkcija omogućava korisnicima i više od predviđenog maksimuma od 5000 prijatelja. Slično kao i na fan stranici, i ovdje broj pretplatnika igra važnu ulogu. Više pretplatnika povećava vašu vjerodostojnost i privlači više korisnika. Ali privući više pretplatnika nije uvijek lako. Social Media Daily ima pravo riješenje.

Ovako ćete privući više pretplatnika za svoj Facebook profil

Želite bez previše napora privući više pažnje na svoje javne postove? Od Social Media Daily možete jednostavno kupiti pratitelje. Nije skupo i štedi vrijeme! U odabiru svoga paketa, molimo da vodite računa kako brz rast također podiže ljestvicu. Ako, na primjer, rijetko stavljate post, onda će pretplatnici brzo izgubiti interes za vaše postove. Molimo, konzultirajte nas u vezi paketa koji bi najviše odgovarao vašim potrebama. Ako imate bilo kakvih drugih pitanja vezanih za ovo ili bilo koju drugu Facebook ponudu, molimo da nam se javite!
Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.