Kupiti Facebook dolazi

Tražte li efektivan način da brzo povećate broj ljudi koji će sudjelovati na vašem Facebook događaju? Naručite kod nas i broj posjetitelja za vaš događaj će se povećati, brzo i jeftino.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
 
Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.
 
Dok traje usluga, trenutni broj sudionika uvijek mora biti vidljiv za javnost.
 
Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.
The Social Media Daily Team
Odaberi svoj paket:
Izabrani paket 100
100 potvrde za događaj
Time to start: Ø 30 min.
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 dana
Average time until order is completed (after start)
Cijena: 6.90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Više informacija o Facebook event promotion

The mark on the screenshot shows the number of attendees of a Facebook event – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Što je ovaj proizvod?

Svakoga dana pojavljuju se novi događaji na Facebooku. To znatno otežava posao da se dobije što više sudionika. Da si osigurate da vaš event događaj posjeti što je više moguće posjetitelja, potrebno je da ga oglašavate. Sa našom uslugom sudionika na Facebook događaju možete dobiti sudionike brzo i lako. Velik broj sudionika na Facebooku povećava informiranost i zbog toga je vaš event privlačniji stvarnim posjetiteljima. Kupnja sudionika za događaj postaje još bitnija ako promocija vašeg događaja ide jako sporo ili se datum održavanja jako brzo približava.

Osigurajte si sudionike za događaje – Rezervirajte si  sudionike za događaje

Odgovarajući broj sudionika ovisi o veličini događaja. Stoga pružamo pakete različitih veličina. Ako niste sigurni koji si paket odabrati, molimo da se konzultirate sa nama. Naša usluga pozivanja na događaj posebno je prikladna za stvaranje izvornog ukupnog dojma. Za više informacija molimo da pogledate meni iznad. Također preporučamo da svako malo radite objave za svoj događaj ili informacije o njemu. Na taj način, vaši sudionici će primati obavijesti i mogu imati redoviti kontakt sa sadržajem.

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.