Više Facebook video pregleda sa socijalnim marketingom

Sa Social Media Daily, dobivate nove preglede za vaše Facebook video klipove brzo i jeftino. Jednostavno izaberite odgovarajući paket i uskoro ćete uživati u novim pregledima 

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

S narudžbama većim od 50.000 pregleda, možete podijeliti narudžbu na do 5 linkova – jednostavno unesite URL adrese u odgovarajuća polja. 

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile. 

Za ovu uslugu nije moguće namjestiti dnevni limit.

Ako ste zainteresirani za nove korisnike za vašu stranicu, sigurno ćete biti zainteresirani i za kupovinu Facebook Fanova.

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga. 

Social Media Daily tim
1,000 Facebook Video Pregledi
Vrijeme do početka: Ø 3 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: 1-3 dana
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Posebne opcije, poput odabira vremena isporuke ili spola korisnika, dostupne su za za usluge koje se naplaćuju.
Odaberite vrijeme isporuke i dodatne opcije
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija
Cijena: 5,90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Više Facebook video pregleda sa socijalnim marketingom

Snimka zaslona prikazuje Facebook videozapis s naglašenim brojem pregleda - Mi ne predstavljamo izričito Facebook ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?

YouTube sada ima ozbiljnu konkurenciju – u obliku Facebooka! S obzirom da je Facebook promijenio svoj algoritam i video klipovi su dobili veći značaj u traci s vijestima, Facebook video klipovi su postali još popularniji. Najveća socijalna mreža ima oko 4 milijarde pregleda – dnevno. Ipak, učitavanje video klipova na Facebook ima brojne prednosti: video se pojavljuje direktno u traci s vijestima, zbog auto pokretanja se odmah pokreće i nakon toga se može jednostavno i brzo podijeliti uz pomoć opcije dijeljenja. Zato ne čudi što sve više korisnika preskače učitavanje svojih video klipova na YouTube i odmah ih umjesto toga direktno učitava na Facebook.  

Online video marketing sa Social Media Daily

Pregledi vaših Facebook video klipova sporo rastu? U tom slučaju možete jednostavno kupiti preglede na Social Media Daily. Koristimo  naše marketinške tehnike na vašem video klipu dok god je potrebno da vaš video klip dosegne broj pregleda koji ste naručili – uglavnom dobijete i puno više pregleda nego što ste izabrali! Imate i fan stranicu ili planirate neki događaj? U tom slučaju pogledajte naše druge ponude i neka vaša stranica socijalnih mreža napreduje!

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.