Kupiti Google Plus pratitelj

Prikupite nove Google Plus pratitelje! U selekcijskom okviru možete odabrati paket po vašoj želji i poslati nam vašu profilnu stranicu.

Povećanje broja pratitelja u našoj ponudi ne ovisi o broju pratitelja koji dobijete (ili izgubite) prirodnim putem.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Za ovu uslugu nije moguće namjestiti dnevni limit.

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

Social Media Daily tim
Odaberi svoj paket:
Izabrani paket 50
50 pratitelji
Vrijeme do početka: Ø 8 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: 1-2 dana
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Cijena: 5.90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija

Više informacija o Google Plus-u

Snimka zaslona Google Plus profila s označenim brojačem pratitelja - Mi ne predstavljamo izričito Google Plus ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?
Google+ je jedna od najuspješnijih socijalnih mreža današnjice. Individualci, tvrtke i samozaposleni imaju priliku prezentirati svoj posao u Web 2.0 svijetu na takozvanim Google+ stranicama. Mnogi novi Google Plus korisnici, privatni i poslovni, često se žale da se broj njihovih pratitelja sporo povećava. Ako ste i vi u potrazi za novim pretplatnicima za svoj Google Plus račun, imamo pravo rješenje za vas. Sa Social Media Daily možete povećati broj Google + pratitelja i pretplatnika u samo nekoliko klikova!
 

Pretplatnici za vaš Google+ račun

Možete odahnuti: možete kupiti nove pretplatnike od nas sigurno, brzo i jeftino. Bilo da imate privatni račun ili poslovnu stranicu – pribaviti ćemo nove pretplatnike za vaš sadržaj pouzdano i sigurno. To će vam omogućiti da proširite svoje krugove u tren oka i dobro se pozicionirate na Google+. Ako imate račune i na drugim mrežama poput Facebooka, Twittera i drugih, a trebate pomoć da stvorite zajednicu fanova, onda su naše socijalne marketinške usluge upravo ono što vam treba!
Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.