Nabavite Instagram komentare za svoje fotografije

Od Social Media Daily možete nabaviti nove Instragram komentare brzo i jednostavno. Stvorite više interakcije na svom Insta računu. Nudimo različite količine – jednostavno odaberite svoj paket u selekcijskom okviru.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Komentari su uvijek na engleskom. Ako ih želite na nekom drugom jeziku, molimo da nam pošaljete email s već napisanim komentarima na jeziku po vašem izboru.


Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.

Kao dodatak novim komentarima, dobit ćete i Instragram lajkove za vaše slike potpuno besplatno. Time se dobiva na autentičnosti.

Molimo uzmite u obzir da prilikom trajanja usluge fotografije ne smiju biti u „private“ modu.

Također, nudimo i Instagram pratitelje – kliknite ovdje kako bi vidjeli stranicu s ponudama!

Izabrani vremenski period počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.
The Social Media Daily Team
Odaberi svoj paket:
Izabrani paket 5
5 Instagram comments
Time to start: Ø 3 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 dana
Average time until order is completed (after start)
Cijena: 2.90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Više informacija o Instra komentarima

The mark on the screenshot shows the comment button on an Instagram photo – We explicitly do not represent Instagram or any other social network.
Što je ovaj proizvod?
Ovih dana, internet govori uz pomoć slika. Za razliku od pisanih riječi, slike se se brže shvaćaju, brže šire i stvaraju emocije na prvi pogled. I kad se nekome svidi slika, često to i kaže. Komentari na Instagram slike su vrlo traženi i u usporedbi sa klasičnim palcem gore puno više su individualniji i vidiljiviji oblik pokazivanje slaganja s nečim. I ako bi željeli nešto više komentara na svoje Instagram slike, Social Media Daily ima pravo rješenje za vas. Od nas možete kupiti Instagram komentare – vrlo jednostavno, jeftino i efikasno!
 

Kupite komentare za svoj Instagram račun – jednostavno i sigurno

Sa našom uslugom možete potaknuti rast svog položaja u Instagram zajednici. Od nas možete jeftino kupiti komentare kao i srca/lajkove i pratitelje. To će vašem računu povećati ukupni dojam i popularnost. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim uslugama, molimo vas, javite nam se. Slobodno potražite više informacija o našim drugim uslugama za socijalne mreže, poput Facebooka, Twittera, Youtube-a, SoundCloud-a i mnogih drugih.
Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.