Prikupite YouTube komentari

Kod Social Media Daily lako možete kupiti Youtube komentare za vaš video. Iskoristite ovu priliku kako bi stvorili više aktivnosti oko svoga videa i poboljšali svoj Youtube položaj!

Komentari visoke kvalitete djeluju jako autentično. Referiraju se direktno na video, jedno drugom odgovaraju na komentare ili ih lajkaju. Također, svi korisnici imaju aktivne profile i profilne slike. Možete i sami napisati sadržaj komentara!

Komentari su uvijek na engleskom. Ako ih želite na nekom drugom jeziku, molimo da nam pošaljete email s već napisanim komentarima na jeziku po vašem izboru.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Najmanje moguće ograničenje je dva komentara po danu. Slično, ova usluga vam omogućava da nam pošaljete i do 5 različitih linkova bez nadoplate!
 
Napomena: komentari se moraju pustiti automatski, ne nakon što ih se pregleda!

Da li biste željeli imati više pogleda na Youtube-u? Pogledajte onda i naše druge Youtube usluge?

Preporučamo da dektivirate sva plaćena oglašavanja tokom korištenje usluga kako ne bi doveli svoj AdSense račun u opasnost. Iako ne postoji ništa čime bi vaš YouTube račun doveli u opasnost, mogući su problemi sa AdSense-om.

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

 

Social Media Daily tim
3 YouTube komentari
Vrijeme do početka: Ø 6 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: Ø 1 dana
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Posebne opcije, poput odabira vremena isporuke ili spola korisnika, dostupne su za za usluge koje se naplaćuju.
Odaberite vrijeme isporuke i dodatne opcije
Sklonosti prema spolu:
Ograničenje na dan
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija
Cijena: 3,90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Više informacija o YouTube komentarima

Oznaka na snimci zaslona prikazuje opciju komentara na YouTube videozapisu - Mi ne predstavljamo izričito YouTube ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?
Na Youtube-u i komentari su bitni, ne samo pogledi i lajkovi. Ako video ima mnogo komentara djelovat će jako bitno i relevantno. Nažalost, ponekad je teško privući mnogo komentara – pogotovo ako kanal još nije jako poznat ili ako je video tek nedavno stavljen na Youtube. Na Social Media Daily možete lako i jeftino kupiti Youtube komentare. Nama je bitno da vam, koliko je to moguće, pružimo visoko kvalitetne komentare koji se odnose na sadržaj videa.

Kupite Youtube komentare za svoj video

Ako kupite naše visoko kvalitetne komentare za svoj video, vaš će video jako brzo i lako postati jako popularan. Također preporučamo naše druge Youtube usluge. Na primjer, također možete kupiti pretplatnike za svoj Youtube kanal, kao i lajkove i poglede za svoj video. Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za naše usluge, molimo da nas nazovete ili nam pošaljete e-mail.

 

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.