Prikupite YouTube komentari

Kod Social Media Daily lako možete kupiti Youtube komentare za vaš video. Iskoristite ovu priliku kako bi stvorili više aktivnosti oko svoga videa i poboljšali svoj Youtube položaj!

Komentari visoke kvalitete djeluju jako autentično. Referiraju se direktno na video, jedno drugom odgovaraju na komentare ili ih lajkaju. Također, svi korisnici imaju aktivne profile i profilne slike. Možete i sami napisati sadržaj komentara!

Komentari su uvijek na engleskom. Ako ih želite na nekom drugom jeziku, molimo da nam pošaljete email s već napisanim komentarima na jeziku po vašem izboru.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Najmanje moguće ograničenje je dva komentara po danu. Slično, ova usluga vam omogućava da nam pošaljete i do 5 različitih linkova bez nadoplate!
 
Napomena: komentari se moraju pustiti automatski, ne nakon što ih se pregleda!

Da li biste željeli imati više pogleda na Youtube-u? Pogledajte onda i naše druge Youtube usluge?

Preporučamo da dektivirate sva plaćena oglašavanja tokom korištenje usluga kako ne bi doveli svoj AdSense račun u opasnost. Iako ne postoji ništa čime bi vaš YouTube račun doveli u opasnost, mogući su problemi sa AdSense-om.

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

 

The Social Media Daily Team
Odaberi svoj paket:
Izabrani paket 3
3 high quality YouTube comments
Time to start: Ø 6 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 dana
Average time until order is completed (after start)
Cijena: 3.90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Više informacija o YouTube komentarima

The mark on the screenshot shows the comment option on a YouTube videoclip – We explicitly do not represent YouTube or any other social network.
Što je ovaj proizvod?
Na Youtube-u i komentari su bitni, ne samo pogledi i lajkovi. Ako video ima mnogo komentara djelovat će jako bitno i relevantno. Nažalost, ponekad je teško privući mnogo komentara – pogotovo ako kanal još nije jako poznat ili ako je video tek nedavno stavljen na Youtube. Na Social Media Daily možete lako i jeftino kupiti Youtube komentare. Nama je bitno da vam, koliko je to moguće, pružimo visoko kvalitetne komentare koji se odnose na sadržaj videa.

Kupite Youtube komentare za svoj video

Ako kupite naše visoko kvalitetne komentare za svoj video, vaš će video jako brzo i lako postati jako popularan. Također preporučamo naše druge Youtube usluge. Na primjer, također možete kupiti pretplatnike za svoj Youtube kanal, kao i lajkove i poglede za svoj video. Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za naše usluge, molimo da nas nazovete ili nam pošaljete e-mail.

 

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.