Kupiti YouTube lajkove

Ova vam ponuda omogućava da kupite Youtube lajkove za svoje Youtube video uratke.  Zato jer su pozitivne recenzije važan dio uspjeha na ovoj najpopularnijoj video platformi!

Molimo pripazite: Ova usluga nije dostupna za natjecanja bilo koje vrste, glasovanja i slično.

Imate mogućnost naručenu količinu rasporediti na pet videa, bez naplate. Jednostavno unesite URL u polje za komentare tijekom vaše kupnje.

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Kako bi ukupni dojam bio potpun, također možete naručiti mali broj „dislajkova“ – ali samo povezano sa brojem lajkova kako bi isključili bilo kakvo zlostavljanje. Molimo, konzultirajte se s nama prije kupnje!

Preporučamo da dektivirate sva plaćena oglašavanja tokom korištenje usluga kako ne bi doveli svoj AdSense račun u opasnost. Iako ne postoji ništa čime bi vaš YouTube račun doveli u opasnost, mogući su problemi sa AdSense-om.

Uz „palac gore“ također želite da vam video uratci imaju više pogleda? Molimo kliknite ovdje kako biste pronašli ponudu vezano za to!

Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

Social Media Daily tim
25 YouTube lajkovi
Vrijeme do početka: Ø 3 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: 2-3 dana
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Posebne opcije, poput odabira vremena isporuke ili spola korisnika, dostupne su za za usluge koje se naplaćuju.
Odaberite vrijeme isporuke i dodatne opcije
Ograničenje na dan
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija
Cijena: 3,90 €
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Više informacija o YouTube lajkovima

Snimka zaslona prikazuje brojač lajkova na YouTube videozapisu - Mi ne predstavljamo izričito YouTube ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?
Da li vas ponekad razočara koliko dugo traje proces da broj Youtube lajkova naraste? Nema potrebe za tim! U Social Media Daily jednostavno možete kupiti nove lajkove. Čine vaš video popularnijim i jako povećavaju njegov doseg. To je lako vidljivo prilikom pretraživanja po ključnim riječima, na primjer, što više lajkova (i pregledavanja) vaš video ima, to ćete biti više pozicioniran u rezultatima potrage na Youtube-u.

Palac gore za vaše Youtube video uratke

Svaki početak je težak. Ako ste tek od nedavno aktivni na Youtube-u, potrebno je neko vrijeme da se lajkovi prikupe. S našom uslugom, brzo ćete dobiti željeni broj Youtube lajkova i konačno pokrenuti stvari. I usput, također od nas možete kupiti komentare i klikove. Naša usluga također ukljućuje Youtube pratitelje. Ako imate bilo kakvih pitanja o  našim uslugama ili o individualnoj strategiji za društvene medije, molimo da nas kontaktirate – rado ćemo vam pružiti osobne savjete.
Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.