Kupiti sviđa mi se za Facebook objava

Facebook sviđa mi se za vaše postove
4 90490
  • 100% sigurno i diskretno
  • Štedi vrijeme i trud
  • Brzi rezultati
  • Vaša će se narudžba provjeriti ručno
  • Besplatno savjetovanje i pojedinačna rješenja

Od nas možete kupiti lajkove za vaše postove i fotografije – oni su ipak, važan dio svakog Facebook profila!

Wow! Kada od nas naručite lajkove postova, sada ćete također dobiti i besplatno Facebok Reakcije / Smajliće! Dobiti ćete 1- 10 % od iznosa narudžbe, npr. 100 „normalnih“ lajkova postova plus 10 reakcija. Trenutno možemo dostaviti samo Wow i Haha reakcije.

Ako naručite 500 ili više lajkova za postove, oni se mogu podijeliti između 5 linkova bez dodatnih troškova. Možete također koristiti simbol plusa pored polja sa upisom linka.

Možda ste nas vidjeli:

Molimo pripazite: Ova usluga nije dostupna za natjecanja bilo koje vrste, glasovanja i slično. 1,000 lajkova posta ili više po postu se može naručiti samo za fan stranice, a ne za privatne profile.

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Ako ste zainteresirani za nove korisnike za svoju stranicu umjesto za postove, možete ih isto kupiti ovdje.

Izabrani vremenski period počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

Tim “Social Media Daily”

Više informacija o lajkovima za postove

Poznat nam je problem: potrebno je dugo vremena da se uredi Facebook post, stavili ste lijepe fotografije i dobro analizirali ciljanu skupinu. Ali broj lajkova jednostavno ne ide prema gore. S time pogotovo imaju problem tek napravljene fan stranice, posebno s akriviranjem novih korisnika. To se djelomično događa zato jer Facebook ne smatra stranicu dovoljno relevantnom pa većina korisnika neće ni vidjeti postove. To je začarani krug, zato jer se utroši mnogo vremena i novca na marketing, a ništa se značajno ne postiže. Sa Social Media Daily možete promovirati svoje postove i kupiti potrebne lajkove.
  ​

Više aktivnosti na Facebook postovima i fotografijama

​ Pokreni proces! Kupi lajkove za svoje Facebook postove i na ovaj način povećaj broj aktivnih korisnika! Više lajkova ne samo da povećaju doseg tvojih postova već čine da tvoja fan stranica bude atraktivnija. Jer, što više lajkova post dobije, to se sadržaj stranice čini zanimljiviji. Već uhodane stranice također mogu imati koristi on naših usluga. Ako se na primjer radi o iznimno važnom postu, tada ćete koristeći se marketingom društvenih medija, dosegnuti do puno većeg broja korisnika. Molimo da vodite računa o tome kako ne pružamo lajkove za natjecanja ili bilo kakvo glasovanje. Pogledajte katalog naših usluga kako biste vidjeli kakve sve opcije vezane za Facebook postove nudimo. #BBD0E0 »
Spremni za naručivanje?