Kupiti Facebook pratitelji

Facebook pratitelji
5 90590
  • 100% sigurno i diskretno
  • Štedi vrijeme i trud
  • Brzi rezultati
  • Vaša će se narudžba provjeriti ručno
  • Besplatno savjetovanje i pojedinačna rješenja

Od Social Media Daily možete kupiti Facebook pratitelje za svoj profil. To su pratitelji vašeg privatnog Facebook računa. Za fan stranice imamo posebnu ponudu (pogledajte ispod).

Možda ste nas vidjeli:

Također, možete odrediti limit po danu za nove pretplatnike. Neka ta brojka bude barem 10 korisnika po danu. Molimo koristite predviđeno polje. Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Povećanje broja pratitelja u našoj ponudi ne ovisi o broju pratitelja koji dobijete (ili izgubite) prirodnim putem. Ako imate fan stranicu na Facebooku, ova ponuda će vas također zanimati. Možete dobiti nove lajkove za vašu fan stranicu ovdje. Izabrani vremenski period počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

Tim “Social Media Daily”

Više informacija o Facebook pratiteljima

I privatni Facebook korisnici stavljaju sadržaj koji žele podijeliti sa više ljudi, a ne samo sa svojim prijateljima. Facebook je zbog toga uveo opciju pretplatnika. Pretplatnici su u mogućnosti vidjeti javne postove, ali ne i korisnikov cijeli profil. Ova funkcija omogućava korisnicima i više od predviđenog maksimuma od 5000 prijatelja. Slično kao i na fan stranici, i ovdje broj pretplatnika igra važnu ulogu. Više pretplatnika povećava vašu vjerodostojnost i privlači više korisnika. Ali privući više pretplatnika nije uvijek lako. Social Media Daily ima pravo riješenje.

Ovako ćete privući više pretplatnika za svoj Facebook profil

Želite bez previše napora privući više pažnje na svoje javne postove? Od Social Media Daily možete jednostavno kupiti pratitelje. Nije skupo i štedi vrijeme! U odabiru svoga paketa, molimo da vodite računa kako brz rast također podiže ljestvicu. Ako, na primjer, rijetko stavljate post, onda će pretplatnici brzo izgubiti interes za vaše postove. Molimo, konzultirajte nas u vezi paketa koji bi najviše odgovarao vašim potrebama. Ako imate bilo kakvih drugih pitanja vezanih za ovo ili bilo koju drugu Facebook ponudu, molimo da nam se javite!
Spremni za naručivanje?