Više Facebook video pregleda sa socijalnim marketingom

Facebook Video Pregledi
5 90590
  • 100% sigurno i diskretno
  • Štedi vrijeme i trud
  • Brzi rezultati
  • Vaša će se narudžba provjeriti ručno
  • Besplatno savjetovanje i pojedinačna rješenja
Sa Social Media Daily, dobivate nove preglede za vaše Facebook video klipove brzo i jeftino. Jednostavno izaberite odgovarajući paket i uskoro ćete uživati u novim pregledima

Možda ste nas vidjeli:

S narudžbama većim od 50.000 pregleda, možete podijeliti narudžbu na do 5 linkova – jednostavno unesite URL adrese u odgovarajuća polja. 

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile. 

Za ovu uslugu nije moguće namjestiti dnevni limit.

Ako ste zainteresirani za nove korisnike za vašu stranicu, sigurno ćete biti zainteresirani i za kupovinu Facebook Fanova.

Izabrani vremenski period počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga. 

Tim “Social Media Daily”

Više Facebook video pregleda sa socijalnim marketingom

YouTube sada ima ozbiljnu konkurenciju – u obliku Facebooka! S obzirom da je Facebook promijenio svoj algoritam i video klipovi su dobili veći značaj u traci s vijestima, Facebook video klipovi su postali još popularniji. Najveća socijalna mreža ima oko 4 milijarde pregleda – dnevno. Ipak, učitavanje video klipova na Facebook ima brojne prednosti: video se pojavljuje direktno u traci s vijestima, zbog auto pokretanja se odmah pokreće i nakon toga se može jednostavno i brzo podijeliti uz pomoć opcije dijeljenja. Zato ne čudi što sve više korisnika preskače učitavanje svojih video klipova na YouTube i odmah ih umjesto toga direktno učitava na Facebook.

Online video marketing sa Social Media Daily

Pregledi vaših Facebook video klipova sporo rastu? U tom slučaju možete jednostavno kupiti preglede na Social Media Daily. Koristimo naše marketinške tehnike na vašem video klipu dok god je potrebno da vaš video klip dosegne broj pregleda koji ste naručili – uglavnom dobijete i puno više pregleda nego što ste izabrali! Imate i fan stranicu ili planirate neki događaj? U tom slučaju pogledajte naše druge ponude i neka vaša stranica socijalnih mreža napreduje!

Spremni za naručivanje?