Kupiti SoundCloud plays

SoundCloud plays
3 90
  • 100% sigurno i diskretno
  • Štedi vrijeme i trud
  • Brzi rezultati
  • Vaša će se narudžba provjeriti ručno
  • Besplatno savjetovanje i pojedinačna rješenja
Ova usluga vam omogućava da kupite SoundCloud klikove – poznatije kao preslušavanja. Iskoristite ovu vrlo povoljnu opciju i ubrzajte rast svojih SoundCloud pjesama vrlo brzo nakon kupnje.Ova ponuda vam nudi preslušavanja za vaše pjesme, a dobivate i lajkove, ponovne objave i komentare potpuno besplatno. Obično ih dobivate u isto vrijeme kada i preslušavanja. Radi se o pravim profilima, a ne brojčanim profilima bez profilnih slika i slično.

Možda ste nas vidjeli:

Postoji opcija da se preslušavanja, lajkovi, ponovne objave i komentari podijele između 5 linkova bez dodatnih troškova. Imajte na umu da je najmanji broj lajkova i ponovnih objava po linku uvijek najmanje 10.

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.
Molimo pripazite: Ova usluga nije dostupna za natjecanja bilo koje vrste, glasovanja i slično.

Molimo da također pogledate naše usluge za SoundCloud komentare na meniju.

Želite li također i više pratitelja uz nove klikove? Kliknite ovaj link ako tražite takvu uslugu!
Izabrani vremenski period počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.

Tim “Social Media Daily”

Više informacija o SoundCloud preslušavanjima

Osnovan 2007.g. u Berlinu, SoundCloud je postao jedna od glavnih platformi za razmjenu glazbe. Kreatori SoundClouda mogu dodavati svoje vlastite pjesme u obliku audio datoteka na svoj profil i postaviti ih na raspolaganje drugim korisnicima, koji ih mogu poslušati, komentirati i preuzeti. Imate li SoundCloud profil i redovito dodajete nove pjesme, ali ih ne preslušava mnogo korisnika? To se sada može promjeniti. Na Social Media Daily možete kupiti SoundCloud preslušavanja i na taj način vaše će se pjesme poslušati. Ova opcija je brža od klasičnog marketinga i štedi mnogo vremena i truda.Više SoundCloud preslušavanja za vaše pjesme Bez obzira da li vam je glazba samo hobi, tek ste započeli sa radom s vašim novim bendom ili ste već priznati umjetnik – vaše pjesme žele da ih se čuje i mi to omogućavamo. Što više preslušavanja imaju vaše pjesme, to postajete poznatiji u SoundCloud zajednici. Tako se stvara dobra osnova za vaš SoundCloud profil ili jednostavno na ovakav način možete promovirati svoje najdraže pjesme. Potrebno vam je više pratitelja, lajkova ili komentara? Onda će vam odgovarati i neki naši drugi SoundCloud proizvodi. Za ljubitelje glazbenih spotova također preporučamo naše YouTube i Vine proizvode.
Spremni za naručivanje?