Kupite YouTube views

Da li biste voljeli više pregleda svog Youtube videa te vam je važan njegov rast na najvećoj razini sigurnosti? Onda je Social Media Daily pravo mjesto za vas!

Naša usluga pruža vam ne samo poglede na video već i Youtube lajkove skrojene baš za vaš video besplatno! Klikovi će se dodavati postepeno!

Za ovu uslugu ne nudimo korisnike iz specifične zemlje već samo internacionalne profile.

Niste sigurni o čemu je ova ponuda? Molimo pogledajte ovo Slika zaslona.

Možda ste nas vidjeli na:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Ako naručite 5,000 ili više klikova, klikovi se mogu podijeliti na do 5 linkova bez dodatne naplate. Lajkovi se također mogu podijeliti.  Minimalna količina po linku je 1,000 pogleda.

Nakon što je izvršenje narudžbe započelo, pregledi će biti isporučeni brzinom od 1,000 – 10,000 pregleda po danu, ovisno o veličini narudžbe.
 
Pogledi će biti dostavljeni unutar nekoliko dana od početka usluge. Ako se konzulrirate s nama prije kupnje, možemo dogovoriti da se klikovi dostave kroz duži vremenski period.
 
Lajkove distribuiramo kroz nekoliko dana. To općenito baziramo na količini ukupne narudžbe, ali uvijek dostavimo barem 5 lajkova u danu. Ako po tom pitanju imate posebne želje, molimo da ih napišete u polje za komentare u košarici prilikom narudžbe

Preporučamo da dektivirate sva plaćena oglašavanja tokom korištenje usluga kako ne bi doveli svoj AdSense račun u opasnost. Iako ne postoji ništa čime bi vaš YouTube račun doveli u opasnost, mogući su problemi sa AdSense-om.

Kao dodatak pregledima, možda ste zainteresirani i za Lajkove? Pogledate i otkrijte naše usluge koje vam mogu donijeti više YouTube lajkova!
 
Izabrani vremenski period  počinje od početka korištenja usluge. Gotovo uvijek usluga postaje aktivna unutar 24 sata, ali u nekim slučajevima su potrebna do 3 radna dana.

Molimo pripazite: Mi izričito ne predstavljamo niti jednu socijalnu mrežu niti smo na bilo koji način udruženi s platformama za koje su vezane naše ponude marketinških usluga.
Social Media Daily tim
Currently YouTube prikaza
Vrijeme do početka: Ø 6 h
Prosječno vrijeme do početka isporuke
Vrijeme do dovršetka: see product
Prosječno vrijeme do dovršetka narudžbe (nakon početka)
Posebne opcije, poput odabira vremena isporuke ili spola korisnika, dostupne su za za usluge koje se naplaćuju.
Odaberite vrijeme isporuke i dodatne opcije
Odaberite metodu isporuke
Standardna: vrijeme procesuiranja kako je prikazano
Ekspresna: brži prijem s prednošću ispred standardnih narudžbi
Više informacija
Cijena: 0
uključujući slanje i porez, bez dodatnih troškova

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Više informacija o YouTube pregledima

Oznaka na snimci zaslona prikazuje brojač pregleda na YouTubeu - Mi ne predstavljamo izričito YouTube ili neku drugu socijalnu mrežu.
Što je ovaj proizvod?
Youtube je jedna od naujspješnijih društvenih mreža i od svog osnutka 2005. godine svakog dana dobiva nove korisnike. Ovu video platformu ne koriste samo privatni korisnici. Umjetnici, bendovi i različite tvrtke također su je otkrili. Slikovni filmovi, tutoriali, glazbeni klipovi – svi ga koriste kao dio svog vlastitog identiteta. Zbog toga je natjecanje u utrci za klikove jako bitno. Mnogi video uratci napravljeni su sa mnogo truda i potrebna im je velika publika. Da li je vašem Youtube videu potrebno puno više pregledavanja? Onda je Social Media Daily pravo mjesto za vas!

Više pregledavanja za vaše Youtube video uratke

Na Social Media Daily jednostavno možete kupiti Youtube pregledavanja. Na ovaj način dobijate nove hitove brzo i doseći ćete više korisnika nego što bi bez viralnog marketinga. Rezultat? Dobit ćete nove pratitelje za duži period i postati poznatiji u Youtube zajednici – pod uvjetom da redovito dodajete nove i zanimljive video uratke. Naša je usluga brza, diskretna i jeftina. Rado ćemo odgovoriti na bilo koja vaša pitanja. Kako biste pronašli više naših YouTube usluga o pretplatnicima, lajkovima i komentarima, molimo proučite našu web stranicu.

 

Recenzija usluge: Ako ste već kupili uslugu od nas, molimo ostavite recenziju.